Att köpa ett växthus i trä av oss

Ett genuint träväxthus är en stor investering för de flesta. Inte bara ekonomiskt, utan även emotionellt. Det ska finnas där i många år, så det är viktigt att rätt val görs redan från början.

Många aspekter ska vägas in, och vi har alla olika krav och förväntningar. Det är lite som att bygga ett hus. En process som måste få ta sin tid helt enkelt.

Vi vill inte att någon beställer ”fel” produkt för sina ändamål, utan det är viktigt för oss att du är lika nöjd även om 10 år. Vi bollar gärna idéer och tankar innan du fattar ditt beslut.

Storlek, placering, färg, grund, mur, golvbrunn, vatten, el, bevattning, ventiler i muren, belysning, extra uppvärmning, odlingsbäddar, invändig planering osv. Det finns mycket att fundera över och vi tycker att det är klokt att förbereda så mycket som möjligt av det man önskar på en gång.

Kanske har du någon alldeles egen spännande idé för ditt växthus?

Beställning

När du har gjort dina val är det dags att skriva ett köpekontrakt. Detta görs både för din och vår skull. Här framgår vilken produkt det är, och när den ska levereras. Samt övriga överenskommelser.

Innan tillverkningen startar erläggs 25% av totalbeloppet i handpenning.

Vi är ett litet företag, och vi tillverkar ett växthus åt gången. Då de flesta vill ha leverans under våren kan detta innebära kötider. Tänk därför på att planera i god tid. Vi tillverkar mer än gärna under vinterhalvåret och har din produkt redo för leverans till våren.

Komplett. Funktionellt. Vackert.

Komplett: Våra byggsatser är kompletta ned till minsta skruv. Du behöver inte göra några tillval, eller kompletteringar. Inga dolda utgifter tillkommer.

Funktionellt: En skottkärra och möbler går utan vidare genom den breda dörröppningen. Stor volym och god luftväxling ger ett bra odlingsklimat. Väl tilltagen höjd gör att hela ytan kan nyttjas.

Vackert: En modern, och samtidigt klassisk design. Skåda plantor och växter utifrån, njut av omgivningar och himmel inifrån.

Roligt. Tryggt. Smidigt.

Roligt: Växthus är roligt, och den känslan ska finnas ända från rådgivning och beställning, till leverans och montering.

Tryggt: Känn dig trygg i att du får en bra och hållbar produkt för många års användning. Att du får ett trevligt och proffsigt bemötande både före och efter köp är en självklarhet för oss.

Smidigt: Din byggsats levereras på överenskommen tid. Väl förberedda komponenter och tydlig monteringsanvisning gör monteringen rolig och effektiv.

Alla våra växthus hittar du här

Läs ett reportage om hur det går till att bygga ett växthus från Enberget.